Monday, June 29, 2009

My Besday



Hari ini adalah hari jadiku yg ke 23. Da tua da pun. Lau kawin ank da 2 3 kot hehehe...tp smlm adlh hari yg paling happy buatku kerana aku dpt 2 surprise dr my family and my boyfren. Rs happy sgt2.

Smlm boyfren aku ajk aku g KLCC jln2 kt sana n tgk wayang. Tp sampai2 je kt KLCC tetiba mama aku cal katanya nk dtg jmpe aku kejap sblm terus blk kg kat Klang. Katanya saje nk jmpe n nk bg lauk kat aku. Tp camne aku da sampai KLCC. Apa lg boyfren aku pun patah blk ke shah alam.

Dlm kul 4 family aku pun sampai la and mama pun buat surprise bwk cake. Happy sgt2 time tu ye la actually da lm gak family aku x celebrate besday aku maklumlah da bsr panjang katanya. Tp smlm ntah kenape agaknya tetiba mrk nk celebrate mybe da rs anknya ni da dewasa n study pun da nak abis.

Selepas itu aku pergi blk kat KLCC. Mengikut plan boyfren aku tnpa pengetahuanku dia sbnrnya nk bwk aku g Aquaria dn Petrosains tp x sempat sbb pth blk ke shah alam jmpe mama. Boyfren aku kata x pe la amik berkat mak ayah dtg nk wat surprise bkn selalu. Ada ms katanya dia pasti akn bwk aku kesana. So cdgnya msuk Petrosains je la itu je yg sempat tp ticket abis pulak so g tgk wayang je la. Kami tgk Transformer.

Abis je movie aku igt terus blk. Tetiba boyfren aku ajk g karaoke plak. Da booking katanya. Tp ms tu aku da pnt sgt aku tdo jap dlm keta. Tau2 da sampai je kat 'Neway Karaoke' kat Subang Jaya. Ok la jugak tmptnya not bad la lau nk dibandingkan melalak kat Karaoke jamban tmpt slalu aku g dgn boyfren aku tu. Masuk je kt dlm bilik karaoke tu kami order air dn mknn. Aku igt stakat nyanyi2 dn mkn2 je. Tp sebenarnya aku tertanya2 sape sorang lg yg akn join ktorg sbb kt resit boyfren aku booking 3 person. Aku tye la sape lg sorang katanye kwn dia nk join skali. Aku pun x pk sgt la terus je melalak lagu2 yg ada kt screen tu ada la 2 lagu tetiba je 'Nina' dtg. Hmm hampeh tul mrk buat plan rpenya diam2. Bkn tu saje da sdp2 nyanyi n x abis lg lagunya tetiba tukar lagu len plak. Nak tau lagu apa?
Lagu 'HAPPY BESDAY' rpenya. Aku pun ternganga2 je yela sdp2 nyanyi tetiba kuar lgu len plak. Bkn itu saje tetiba pelayan kat situ masuk bwk cake. Aku pye senyum sampai ke telinga la.

So smlm ada 2 surprise utk aku. Aku rs happy sgt2. Thanks to my mom and my boyfren coz wat surprise yg paling bermakna buatku utk Thn ini. Love u all mmuah.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...