Saturday, July 25, 2009

Trip to Cherakah Hills

















Mggu lps aku g bkt Cerakah under subjek Recreation. Tp sory la yek x byk pic lak sbb mls nak amik gmbo krn terlalu pnt sgt semasa disana. Almaklumlah berkayak la, masuk hutan la river crossing la-bknnya river crossing tp river pool hahaha...

Actually aku seronok jg almaklumlah dah lm x rs suasana bunyi serangga2 di waktu mlm. Yelah aku ni org bandar kg pun kat area2 Selangor je dah moden x mcm dulu. Bila tdo sejuk je rs cme ada nyamuk la biasa la kan dlm hutan tp aku ni lau dah ngantuk peduli apa kan dgn nyamuk2 tu,dah penat tdo jela hihihi.....

Sekurang2nya lpe la jap dgn esemen aku yg berlambak2 tu. Ble blk sini je aku dah pening nk siapkan yg mne 1 dulu. Projek Seminar lg aku nak pk. Hari Rabu ritu spttnya ada mentor mentee-poco poco, tp aku x g sbb nak setelkan sponsorship,kami risau nk cr sposor utk 300 participant ni. Emm org lain seronok2 poco2 aku dn group sponsor bekerja keras call sponsor n g send surat. Dah mcm despatch je kami ni.

Well aku harapkn cpt2 la sme ni berlalu. A ku dah x sbr nk abskn study ni, x la sakit kpla aku lps ni. Xsbr dah aku nk bls jasa mak ayh aku. Kesian diorg asyk nak sara aku yg x abs2 blaja lg ni. Myusahkn mereka shj. Sabar yek mama...abah... satu hari nnt anak mu ini pasti akn menyenagkn kamu kelak. Insyaallah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...