Saturday, December 19, 2009

Event




puh...br la dpt upload gmbo2 ms event, hri tu x leh upload sbb size bsr sgt melampau2 sampai 14mb. terpaksa aku kecilkn size sehingga 1mb. Event yg lps ni psl KLCC Photo spot. Ia mengenai tempat di mana tourist akn mengambil gmba yg berlatar belakangkn tower KLCC di spot2 tertentu tetapi tlh di ubah tmpt asalnya krn menyebabkn kesesakan bas yg parking tepi2 jln. So, majlis ini telah dirasmikan oleh datuk bandar.

Tugas aku pd hari itu adlh register je. mcm2 org la aku jumpa dr media sampai la datuk2 n datin2 tp kesian diorg kne jln dr 1 spot ke spot2 area yg lain kt tmn klcc sampau traders hotel. Aku dgn staf2 yg lain naik kereta bos g Traders Hotel he3. Kta sana kitaorg g Sky Bar tggu Datuk Bandar sampai and ada Press Conference. Perut da lpr plak ms tu, habis je datuk bndr berucap kami dihidangkn mknn. Emm...sedap sungguh mknnya jimat skit aku hari tu x yah bli mknn.

30 aribln ni plak ada event sambutan new year anjuran Am bank dgn kerjasama Unit Pelancongan DBKL. Nanti dtg la beramai2 ramai ye kat Dtrn merdeka. Sblm wat event ni keje aku adlh follow up call org yg berkenaan utk mesyuarat ini tp aku ni main cal je sampaikan aku cal perpustakaan negara invite g meeting new year ni. bila org tu tye aku'perlu ke kami dtg meeting tu, ni perpustakaan negara ada kene mengena dgn smbutn thn br ke'? Erk aku mati kutu jap, ye x ye gak tp dlm list ada no diorg. Cbrn cal2 org ni leh tahan gak,ada yg x dtg la, x confirm la dn mcm2 la alasn, aku igtkan yg confirm dtg tu adalh 15 org je dr 30 tu tp last2 yg dtgnya lbh 30 org,ada tu 1 company dtg sampai 3 org. bygkn kita dah setting meeting room utk 20 org je n minit mesyuarat aku photostat ngam2 jek manakala staf yag lain dah order mnum ptg pun cukup2 je. Ish3. Ble time meeting aku diberi peluang untuk menyertainya tp aku duk tepi jela. Rupa2nya nak wat event besar2 cmni mcm2 org nak kne panggil spt polis sbb nak tutup jln,seni tmn sbb nk minta hias stage dgn pokok2,LRT Monorail n rapid sbb nak lanjutkn ms operasi tren mrk, dn mcm lg la sehingga la ke perpustakaan digunakan utuk VVIP berehat disitu baru la aku tau apa fungsi perpustakaan dlm event ni. Bln 3 plak da event F1 tapi aku dah abs praktikal plak adoi rugi2 staf2 kat situ ckp best event F1.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...