Saturday, November 13, 2010

Shopping .....

Penat betul rini cr kain nikah utk dibuat hntaran ms bertunang nnt. Pergh...bli kain je dah brape kuar bajet hahaha. Lom bli baju bertunang lg huhuhu...Byk bnda lg yg nk kne bli nih huh! Lps g bli baju nikah, g pula shah alam kononnya nk cr baju utk bertunang yg dah siap. Dah jmpe yg berkenan abs pula kaler yg aku nk tu. Aku pun mntk je name card kt tokey butik tu igt nnt nk tempah kt dia je, biar dia je yg crkn kain yg aku nk tu dgn jahit skali, senang x yah nk penant2 bli kain sindri pastu hntr jahit buang ms dn cost je. Ok la hari ni mls nk cter byk2 sbb pnt. So kt bwh ni adlh gmbr2 sekitar pencarian kami:



mkn2 isi perot dulu...





pilih kain kt Jakel



test Veil

Singgah Shah Alm


mkn char kuew teow kt Aimar Corner(mengidam sgt nk mkn ni)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...