Thursday, December 23, 2010

~Convocation~

Setelah berhempas pulas selama hampir 4 thn akhirnya aku telah berjaya menggenggam segulung ijazah. Paling istimewa sekali bila dapat konvo bersama2 dgn yg tersayang ;)
Sepatutnya aku konvo pd June haritu tp disebabkn terlalu awl surat konvo sampai selepas result kuar so x dpt nk prepare utk konvo tersebut. Mana taknya...time tu clash pula dgn date cousin aku kawen. Lau aku konvo pun da confirm la parents aku x dpt dtg. Lagipun ms tu kewangan pun tidak mengizinkn. Yela ms tu br je abs study...keje pun masih tercari2 lg time tu. Jd..mood nk konvo pun mcm down je. Sudah ditakdirkn aku konvo dgn boyfren aku skali agknya hehehehe.

Tp yg x syoknya bila time nk amik transkrip nm aku x de utk senarai konvo ke 8 ni, ye la pttnya aku konvo bln 6 jd aku disuruh oleh exam department utk ambil akaun statement dgn cop pengesahan, lps tu br lah leh g amik transkrip. Mmg lama betul la aku habiskn ms kt MSU new campus ni, dr pg smapai bawa ke ptg. Time nk berfoto pun kne 'Q', bosan betul. Nak mkn pun ramai gila kat cafe, nk g mkn kt luar hujan pula so trpksa gak la 'Q' utk bli mknn dn minuman. Nasib baik la food kt situ sdp dn murah gila...Aku amik nasi dgn lauk serta sayur yg sm utk aku dn parents aku sumanya 7.50 je, air pula aku ambil air mineral, teh tarik dn tembikai susu br 3.20 je.

Disebabkn cuaca hujan dn ms kuhabiskn begitu lm hye utk berbaris je jdnya x byk sgt gmbo yg di ambil serta view yg menarik kt MSU tu sbb dah pnt sgt. Sblm tu mmg da plan nk berfoto kt Library dn sekitar nya. Lagipun camera aku ayhku yg pegang so bapakku byk ambil video dr gmbo hahaha. Tapi apa2 pun tetap meriah krn dpt juga aku menamatkn pengajianku Alhamdulillah...






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...