Thursday, June 23, 2011

Khamis sudah...bila nak Jumaat =)

Asal hari khamis je mesti excited nak tggu hari Jumaat sbb x sbr nk tggu weekend sbnrnya heheee.


Dis week x de entry menarik nk citer kt sini tp next week compem ada sbb Ahad ni ada small gathering dgn dak2 crazee team insyaallah moga2 berjln lancar hendaknya.


Tak sbr nk tgk apa chef Romy dn chef Awe msk nnt maklumlah chef dua org tu dah nk pi Aussie end of dis month so nnt x jmpe dah dlm tempoh yg agak panjang.


Utk small gathering tu nnt aku dah plan sesuatu tp x cnfirm lg la nm pun plan kan...x leh citer la rahsia kene tggu entry berikut tu pun lau aku igt ler...maklum ler...umur makin meningkat makin cpt pelupa lg2 29.06 dah nk dekat hehee.


Aku pun dah ready2 kosongkan memory camera cybershot ku itew, telah ku remove semua gmbo2 dlm tu dan biarkan kosong x larat aku bila tgh syok bergambar tiba2 memory full, mls nak pilih dn delete satu2.


Nsb baik dah back up semua gambar2 itew dlm laptop.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...