Monday, June 27, 2011

Crazee Team gathering + Surprise my Besday

Setelah 9 thn kami berjumpa semula...

Semalam ada small gathering kt umh cousin ku di Semenyih. Actually mmg dah plan awl2 nk buat gathering tp masing2 sibuk, ada yg dah kawen tu duduk jauh dah ikut suami dn ada yg tgh dlm pantang. Yang busy cr brg2 kawen pun ada.So x ramai la yg attend smlm. Apa2 pun tetap meriah...

Disebabkan cousinku tu dah nk behijrah ke Australia ikut husband dia menetap di sana so kami plan sekali lg utk buat gathering kt umh mak dia je kt Semenyih memandangkn sedara mara pun ada kat situ.

Sebenarnya aku dgn cousin aku ni prnh satu sekolah dulu dn satu class ms form 4, bila form 5 class kami lain2. So kwn2 dia kwn2 aku juga even sbnrnya kwn2 ku itu ada yg class lain2. Lm sgt x bersua lg2 after 9 thn meninggalkn alam persekolahn, masing2 pun dah berubah dr fizikal size termasuk la aku yg semakin mengembang hadoi...yg tembam jd kurus, yg kurus jg tembam mcm aku ler...

Seriously mmg aku x tau ada surprise besday utk aku smlm, terharu sgt2...thanks la Awe sbb buatkan ku cheese cake yg superlicious sedap tu. Tak lupa kpd family member,kwn2 dn en tunangku yg turut serta dlm majlis itu.


Kami tgh soru mee kari chef Romy
Cheese cake besday by Chef Adlina aka Awe.


Masing2 nak blk dah...


Jumpe lg korang kt majlis aku nnt yek


Hadiah dr adik sedara




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...