Monday, January 2, 2012

Hujung minggu di rumah Mertua..

Assalamualaikum dn salam sejahtera...
Post kali ini sepatutnya nk update kt wordpress tp saje nk update kt sini sbb da lm x update apa2 entri kt sini...bersawang sudah..Byk perkara yg berlaku yg telah menghalangku utk menghupdate blog ini tau. Salah satunya my lappy rosak, udah 5 taon ku pakai tiba2 nk rosak hish geram betul, lps tu camera pun dah mula menunjukkn tanda2 nk rosak jg, br satu thn lebey pakai. Mmg bengang ler bila gadget kesayangan rosak, time tu ler tetiba2 ku terigtkn HP htc ku yg hilang tu sobsob...mmg penutup dn pembuka thn br yg menyakitkn hatiku.Ok S.T.O.P...X mo citer lg dah.

Last Thursday mlm blk kg asben kt Bandar Iskandar, Bota, Perak. Kami blk awl sbb mak mertuaku nk bwk kami jenjalan ke Kedah tp disebabkn ada mslh2 yg x dpt dielakkn so x jd. Kami buat aktiviti lain pula spt g ambil angin kt Lumut pd hari sabtunya dn lps tu pd mlm harinya ada buat small celebration besday asben dgn adiknya serta ada acara tuko2 hadiah.



Kek besday abg & Atiey(adk ipar)

Acara potong kek lps bacaan doa selamat oleh Abah.


Adik2 iparku yg comel Ati&Nabila

Acara tuko hadiah dimulakan dgn Ati dulu. Yg ni hadiah dr kami kpd Ati.

Hadiah berupa Hair dryer dr Aufa(adk ipar).

Hadiah dr Nabila berupa sebuah Toaster.

Rice tupperware(kot..x igt nm). Tmpt smpn beras. Hadiah dr Abah dn Mak.

Asben pun dpt hadiah yg sm.

Heheee dpt hadiah sudu dn garfu.(mcm tau2 je kami kekurangan sudu)

Hadiah paling secret dr Ati dn Nabila.

Lastly...asben dpt TV LCD 24 inch...

Yeayy...x pyh beli TV.

Ati dgn hadiahnya.

Asben dgn hadiahnya.(Kami br cadang nk beli tmpt beras, mcm tau2 je kami x de lg bnda nih hihii)

Lengkap sudah brg elektrik umh kami...tinggal fridge je yg x de lg.






















Foot Note: Next update psl hadiah kawen yg kami dpt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...