Monday, December 7, 2015

Mainan Fateh

Dua minggu sudah pergi mencari mainan untuk Fateh. Maklumlah Fateh dah masuk 4 bulan dan dah mula nak main. Mula2 survey kat Padang Jawa tapi barangan bayi x byk sgt pun, tau pasal barangan bayi kat sini pun melalui Facebook. Alang2 da sampai jauh2 tu beli juga la botol susu 'Tommee Tippee', warmer brand Autumnz dan baju-baju Fateh utk size baby 4-6 bulan.  Lps tu pergi survey kat 'Anakku' Warta Bangi pun sama tak byk pilihan, byk jual baju je, tapi tu la...beli lagi baju Fateh kat sini hehehe, umminya yang melampau2 excited nak beli barang anak.

Lastly pergi kat Manjaku kat area Bangi juga, kat sini mmg banyak sangat pilihan, rambang mata la dibuatnya. Mula-mula cari stokin baru dan kasut Fateh tapi lepas tu terjebak utk beli baju Fateh lagi hikhik.

Misi terakhir kami naik ke tingkat atas untuk mencari stroller, walker, buaian letrik(auto) dan mainan Fateh yg lain.

Masalahnya disini, abah dan umminya yg terlebih excited, sampai je rumah terus pasang dan test barang-barang yg dibeli. Seriously, walaupun beli barangan anak je pun boleh bagi kepuasan kat diri tau hee.


Fateh, lepas kita letak je dia kat dalam tu terus dia pandai putar-putarkan stering walker tu. Tak payah ajar, macam tau-tau je nak buat apa dgn stering tu ;)



Ha...budak baru nak belajar main mmg macamni, semua nak test masuk dalam mulut hikhik.



Beli playpen juga. Tapi Fateh macam cepat bosan main benda ni.



Senyuman tu yg mahal, memang susah nak snap gambo Fateh senyum tau.





Foot Note: Apa sahaja untuk anak. Alahai anak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...