Wednesday, June 22, 2016

ashmirascarf - Express Shawl (Sekali Sarung)

Alhamdulillah...dah masuk koleksi ketiga dah shawl kita. Dalam masa 2 bulan, 3 koleksi telah dipasarkan dibawah jenama Asha Raimi Collection.

Koleksi kali ini sedikit berbeza dengan koleksi-koleksi sebelum ini. Koleksi kali ini kita jahit shawl full instant means sekali sarung je. Apa yg bestnya koleksi yg diberi nama 'EXPRESS SHAWL DIAMOND' ini;

> Material Chiffon High Quality
> Sejuk, selesa dipakai.
> yg paling BEST tidak perlu LILIT-MELILIT.
> less pin
> size can fit from 'M' to 'L'
> dihiasi dokoh patch Paisley & taburan manik Diamond dihujung shawl
> 20 seleksi warna-warna menarik









Alhamdulillah...tidak sampai seminggu dipasaran dah banyak warna yang SOLD OUT.

Uolls harus dapatkan sehelai 'Express Shawl Diamond' ni tau. Sbb kenapa, ianya MUDAH digayakan. Harga yg berpatutan, cuma RM25.00 je sehelai. Yang penting uolls dah tak perlu berebut cermin lagi dengan adik beradik, suami serta sanak saudara di pagi raya. 

Jom like page: Asha Raimi Collection/


Website: In progress (Insyaallah bulan depan baru ada yek).


Monday, June 13, 2016

Tailormade Hijab

Assalamualaikum semua...agak lama juga tidak bersiaran yek. Maklumlah...start bulan lepas kita sibuk dgn hobi dan kerjaya baru sbg tailor. Cita-cita nak jadi tailor ni dah lama dah...dari zaman sekolah lagi, memang minat menjahit dan suka design baju sendiri especially kebaya. But now dah tak pakai kebaya, minat kita lebih kearah jubah maxi pula. Insyaallah lepas raya ni kita akan menghadiri kelas menjahit tudung, jubah dan telekung. Boleh la tambah koleksi jualan kita nanti.

Oh ya, so far dah 2 koleksi Instant Shawl yg kita keluarkan. Uolls boleh la tgk dan like page kita kat FB yek  Asha Raimi Collection/ashmirascarf

Dibawah ini antara koleksi-koleksi yg kita keluarkan dan yg paling penting ianya jahitan sendiri tau(handmade/tailormade).




Keluaran diatas ini adalah keluaran pertama-Instant Shawl 2 muka(Love Printed). Harga sehelai RM20.00 and still available kecuali warna hijau dah sold out.


Yang bawah ni pula koleksi kedua kita yg diberi nama-Instant Shawl Duo Loops(2 muka) Chiffon Plain Bubble & Glitter Exclusive. Ianya siri keluaran khas utk koleksi raya. Still available tau. Harga RM30.00 SEHELAI. Keistimewaan koleksi ini;

> Materialnya dari Chiffon Bubble/Glitter Exclusive
> tidak jarang spt kain chiffon yg lain
> Labuh adjustable. boleh dipakai labuh/ sederhana labuh
> size 2.0meter x 75cm
> dihiasi dgn dokoh patch blink2-Flower/Pepatung comel.
> 10 warna menarik.

yang paling best untuk keluaran ini kita bg free pin shawl yg comel tau.
SOLD OUT

AVAILABLE


 SOLD OUT

SOLD OUT

AVAILABLE

SOLD OUT

AVAILABLE

SOLD OUT

SOLD OUT

AVAILABLE

Selain tudung/Instant Shawl kita juga ada jual pin shawl


Insyaallah koleksi ketiga nanti kita akan keluarkan Full Instant Shawl pula.






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...