Tuesday, July 12, 2016

Celebrate Besday & Hari Raya Eve

Assalamualaikum semua...macam biasa acara tahunan family mertua sambut besday anak menantu tapi kali ini berbeza sedikit sebab jatuh pada bulan Syawal. Dah alang-alang masing-masing pulang ke kampung utk sambut hari raya makanya kami sambut besday sekali untuk yg lahir bulan 6(me), & bulan 7.

diantara ahli keluarga yg sambut besday utk bulan 6 & 7. Hadiah kami berupa Sijil Simpanan Premium BSN. Mana tahu nasib diantara kami bertuah dapat rumah ke kereta ke kan.


Ini la Sijil Simpanan Premium kita. Bukan setakat dpt sijil ni aje, siap dapat duit cash lg tu. Untuk org yg dah tak bekerja macam kita ni mmg seronok la dapat cash kan hihiii.


Kek besday-Kek Milo adik ipar bikin dgn kita. Simple je, oleh kerana esoknya dah nak raya, so makan rendang, ketupat, mee rebus dan macam2 lg la mlm tu.


Selepas itu, acara bermaaf-maafan sesama ahli keluaraga dan bertukar-tukar duit raya.



1 Syawal





Family Potrait

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...